Pudră de fenicul

Denumirea produsului: Pudra de fenicul
Nume latin: Foeniculum vulgare Mill.
Specificație: Pulbere
Aspect: Pulbere galben brun
Nume marcă: LS-Herb
Metoda de testare: TLC / HPLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • Pudră de fenicul

  XI "AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   specializată în zece ani de extracte de plante și comerț de export, pentru a oferi clienților de înaltă calitate, ecologice, naturale, preț bun de diferite extracte de plante, pulbere de fructe și legume, precum și cosmetice, materii prime chimice.

  Semințe de fenicul este fructul uscat, verde sau gălbuie gălbuie de Foeniculum vulgare, membru al familiei de pătrunjel. Fenicul are o aromă asemănătoare anasonului, dar este mai aromatică, mai dulce și mai puțin pungătoare. Semințele de fenicul reprezintă de fapt fructele uscate coapte ale plantei de fenicul aromat (Foeniculum vulgare), au fost predate în vârstă ca un condiment și un conservant alimentar. Aroma lor imensă și memorabilă, care amintește de licorice și anason, este cunoscută de majoritatea oamenilor deoarece semințele de fenicul sunt utilizate în mod obișnuit în pâinea de secară.

  În plus față de păstrarea feniculului ca o bucată de cafea, oamenii din China, Europa și alte părți ale lumii continuă să folosească semințe de fenicul în ceaiuri, tincturi și comprese pentru a ușura nenumărate boli, inclusiv stomac deranjat, gaz și tuse. Oamenii de stiinta au analizat chiar si valoarea fenicului ca o sursa de estrogen sintetic. Și chiar dacă dovezile care susțin aceste și alte utilizări sunt nedorite, este clar că semințele de fenicul lucrează pentru anumite condiții.

  De exemplu, mestecarea pe câteva semințe vă ajută în mod clar să respiriați rău. (Încercați-le după mese sau după cum este necesar.) Siropurile special făcute cu fenicul apar pentru a ușura tusea și sunt utilizate pe scară largă în acest scop în Europa. Iar tulburarea stomacului poate să-și găsească ușurarea cu un ceai de fenicul blând, obținut prin fierberea a 1 până la 2 lingurițe de semințe învinete.


  Prodcut Nume: Pudră de fenicul

  Nume latin: Foeniculum vulgare Mill.

  Specificație: Pulbere

  Aspect: Pulbere galben brun

  Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh

  Piese folosite: Seed

  Grad: Alimente și farmaceutice

  Nume marcă: LS-Herb

  Metoda de testare: TLC


  Fennel Powder.jpg

  Funcțiile de pudră de fenicul:

  1. Poate îmbunătăți vederea. Este adesea folosit în tonice pentru a curăța ochii tulburi. Extractele de semințe de fenicul s-au dovedit a fi o utilizare potențială în tratamentul glaucomului.

  2. Fenicul poate fi utilizat ca diuretic și poate fi un diuretic eficient și un medicament potențial pentru tratamentul hipertensiunii arteriale.

  3. Fenicul este un galactogog, îmbunătățind alimentarea cu lapte a unei mame care alăptează. Fenicul este o sursă de fitoestrogeni, care promovează creșterea țesutului mamar.

  4. Fenicul este foarte util pentru tratamentul cronicilor tuse.

  5. A fost folosit ca un inhibitor al apetitului și pentru a trata probleme de stomac. Semințele cunoscute ca fiind carminative au servit în cazurile de colici flatulente și crampe abdominale.

  6. A fost, de asemenea, utilizat în tratamentul guta și amigdalită, și ca o spălare de ochi pentru ochi roz și ulcere pe ochi. Se spune că fenicul posedă proprietăți estrogenice și poate avea un efect pozitiv asupra menopauzei și PMS.

  Aplicarea pulbere de fenicul:

  1. Aplicate în domeniul alimentar, utilizate ca materii prime de ceai obține o reputație bună;

  2. Aplicat în domeniul produselor de sănătate, poate fi folosit ca materii prime pentru a spori imunitatea organismului uman; 3.Aplicat în domeniul farmaceutic, care urmează să fie adăugat în capsulă pentru a reduce zahărul din sânge.

 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: pudra de fenicul, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, de înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent, praf de fenicul, pudră de semințe de fenicul
Produse conexe

Anchetă