eritritol

Nume produs: Erythritol
Specificație: 99%
Apperanță: Pulbere albă de cristal
Nume marcă: LS-Herb
Metoda de testare: HPLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • eritritol

  Eritritolul este un alcool din zahăr care a fost aprobat pentru utilizare ca aditiv alimentar în Statele Unite și în întreaga lume. Eritritolul apare în mod natural în unele fructe și alimente fermentate. La nivel industrial, este produs din glucoza prin fermentare cu drojdie. Eritritolul este pulbere cu un aspect strălucitor alb strălucitor. Este de 60-70% la fel de dulce ca zaharul de masă. Statele Unite și Japonia etichetează Erythritol ca fiind zero-calorii, în timp ce Uniunea Europeană îl etichetează ca fiind de 0,24 kcal / g.

  Nume produs: Erythritol

  Specificație: 99%

  Apperanță: Pulbere albă de cristal

  Nume marcă: LS-Herb

  Metoda de testare: HPLC

  Cas No.149-32-6

  EINECS: 205-737-3

  Masă moleculară: 122,12

  Punct de topire: 117-121 ° C

  Solubilitate în apă: Moderat solubil  Erythritol (3)


  Funcțiile de eritritol

  1. Eritritolul are un puternic efect de răcire (endotermă sau căldură pozitivă a soluției) când se dizolvă în apă, adesea combinată cu efectul de răcire al aromei de menta.

  2. Eritritolul este utilizat în mod obișnuit ca mediu în care să se furnizeze îndulcitori de intensitate ridicată, în special derivați de stevia, care servesc funcției duale de a furniza atât vrac cât și o aromă similară cu cea a zahărului de masă.

  3.Eritritolul este prietenos cu dinții; aceasta nu poate fi metabolizată prin bacterii orale, deci nu contribuie la deteriorarea dinților.

  4. Eritritolul a fost sugerat ca ingredient activ care provoacă o insuficiență motorie indusă de Truvia și o durată de viață redusă a mușchilor de fructe.

  5. În general, eritritolul nu are efecte secundare în utilizarea regulată. Dozele de peste 50 de grame (1,8 oz) pot determina o creștere semnificativă a grețurilor și a stomacului (borborygmi). Rareori, eritritolul poate provoca urticarie alergică.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: eritritol, furnizorul de fabrica din China, de inalta calitate, puritate inalta, cel mai bine vandut, pret excelent
Produse conexe

Anchetă