Cardamom Extract

Nume englez: Cardamom Extract
Partea utilizată: semințe și frunze
Nume Latin: Amomum cardamomum L.
Ingredient activ: Flavone
Specificație: 5: 1 10: 1
Metoda de testare: HPLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • Cardamom Extract

  Cardamomul este fructul uscat, neacoperit al cartonomului Elettaria peren, indigen in India, Pakistan, Birmania si Sri Lanka. Este cultivat pe scară largă și important în comerțul mondial. Este considerată o plantă cu prețuri ridicate și folosită predominant pentru a aroma dulciuri, produse de panificație și cafea, în special în țările din Asia de Sud și Orientul Mijlociu. Închise în păstăi de fructe din carton sunt semințele mici, maro, aromatice, care sunt atît de picante, cît și dulci de gust. Cardoanele sunt în general verzi, dar sunt de asemenea disponibile sub formă albă albă albă. Întregii păstăi și semințele decojite cu coada exterioară eliminate sunt disponibile.

  Există mai multe specii care sunt folosite ca cardamomul "adevărat" (Elettaria cardamomum), inclusiv speciile din familia Aframomum și genul Amomum (familia Zingiberaceae (ghimbir)). În general, Aframomum este folosit ca condiment. Elettaria este utilizat atât ca condiment și ca medicament, iar Amomum este utilizat ca ingredient în mai multe medicamente tradiționale din China, India, Coreea și Vietnam.

  Nume englez: Cardamom Extract

  Partea utilizată: semințe și frunze

  Nume Latin: Amomum cardamomum L.

  Ingredient activ: Flavone

  Specificație: 5: 1 10: 1

  Metoda de testare: HPLC


  Funcțiile extrasului Cardamom

  1. Extractul de semințe de cardamom este un stimulent pentru pofta de mâncare care poate chiar să vă îndulce respirația.

  2. Extractul de semințe de cardamom poate îmbunătăți indigestia, ameliorează flatulența, precum și pentru a vindeca boala celiacă.

  3. Extractul de semințe de cardamom are rolul de a stimula pofta de mâncare, de dezumidificare și de ameliorarea vărsăturilor

  4. Extractul de semințe de cardamon este folosit ca un fel de condiment adăugat în carne și legume sărate și gustări.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: extract de cardamom, furnizor China fabrică, de înaltă calitate, de înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent
Produse conexe

Anchetă