Extras din sapun, extract de Quillaja Saponaria

Extras din sapun, extract de Quillaja Saponaria

Prodcut Denumire: extract de săpun, extras Quillaja Saponaria
Nume latin: Acacia farnesiana (Linn.) Willd.
Specificație: 10: 1 20: 1
Aspect: Pulbere galben brun
Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh
Grad: Top
Nume marcă: LS-Herb
Metoda de testare: HPLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • Extras din sapun, extract de Quillaja Saponaria

  Quillaja saponaria, arborele de scoarță de săpun sau Soapbark, este un copac veșnic verde din familia Quillajaceae, originară din centrul cald central Chile. În Chile, apare de la 32 la 40 ° latitudine sudică aproximativ. Populațiile se găsesc chiar la 2000 m (6500 ft) deasupra nivelului mării. Quillaja saponaria poate crește până la 15-20m (50-65 ft) în înălțime. Copacul are coaja groasă, întunecată, netedă, din piele, strălucitoare, ovale, verde, de 3 - 5 cm lungime, flori albe cu diametrul de 15 mm purtate în corymburi dense și un fruct uscat cu cinci foliculi, fiecare conținând 10-20 semințe.

  Coaja interioară a quillaja saponaria poate fi redusă la pudră și utilizată ca înlocuitor pentru săpun, deoarece formează o spumă cu apă, datorită prezenței unui saponin glucosid, uneori   distins ca saponina quillaia. Extrasul Quillaja saponaria a fost aplicat, de asemenea, ca adjuvant agricol prin pulverizare. Aceeași substanță sau o substanță asemănătoare se găsește în săpun (Saponaria officinalis), în rădăcină senega (Polygala senega) și în sarsaparilla; pare să fie legată chimic de digitonină, care apare în digitalis. Lemnul este folosit în dulapuri, iar aromele derivate din copac sunt folosite în parfumuri și cosmetice.

  Produs: Extras din sapun , Quillaja S aponaria Extract

  Nume latin: Acacia farnesiana (Linn.) Willd.

  Specificație: 10: 1 20: 1

  Aspect: Pulbere galben brun

  Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh

  Grad: Top

  Nume marcă: LS-Herb

  Metoda de testare: HPLC


  Aplicații ale extractului de săpun

  1. Extrasul de Quillaja saponaria are o istorie lungă de utilizare medicină cu poporul andin care a folosit-o mai ales ca tratament pentru diferite probleme de piept.

  2. Extrasul Quillaja saponaria este utilizat ca aditiv alimentar și ca ingredient în produse farmaceutice, produse de îngrijire personală și spumă de stingere a incendiilor.

  3. Extrasul Quillaja saponaria este utilizat ca aditiv pentru filmele fotografice și spumarea băuturilor.

  4. Extractul Quillaja saponaria ajută la stimularea producerii unei mucoase mai fluide în căile respiratorii, facilitând astfel îndepărtarea flegmului prin tuse.

  5. Extractul Quillaja saponaria este, de asemenea, considerat a avea proprietăți adjuvante pentru soluțiile de vaccin. Adjuvantul QS21 este un saponin obținut din extractul quillaja saponaria.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: extract de săpun, extract de quillaja saponaria, furnizorul din China, calitate superioară, puritate înaltă, cel mai bine vândut, preț excelent
Produse conexe

Anchetă