Paclitaxel

Nume produs: Paclitaxel
Nume Latin: Taxus chinensis (Pilger) Rehd.
Partea utilizată: scoarță
Metoda de extracție: Alcool / apă de cereale
Ingrediente active: Paclitaxel
Detecție Mothed: HPLC
Specificație: Paclitaxel 99% Aspect: Pulbere albă
Dimensiunea particulei: 100% trece 80 mesh

 • Descriere
 • Ambalare
 • Paclitaxel

  Paclitaxel Powder este un inhibitor mitotic utilizat în chimioterapia cancerului. A fost descoperită într-un program al Institutului Național al Cancerului la Institutul Triunghiului Cercetării în 1967, când Monroe E. Wall și Mansukh C. Wani l-au izolat din coaja copacului de drojdie din Pacific, Taxus brevifolia și l-au numit "taxol". Când a fost dezvoltată comercial de către Bristol-Myers Squibb (BMS), denumirea generică a fost schimbată în "paclitaxel", iar compusul BMS este vândut sub marca "TAXOL". În această formulare, paclitaxelul este dizolvat în Cremophor EL și etanol, ca agent de eliberare.

  Paclitaxelul este unul dintre medicamentele anti-tumorale cu spectru larg, cu cel mai bun efect curativ, care au fost găsite de ființele umane până acum. Indicațiile primare ale tuturor preparatelor din acest produs includ: cancerul ovarian, cancerul de sân, cancerul pulmonar cu celule mici, cancerul rectal etc.

  Acest produs a trecut certificarea US FDA și a obținut certificatul CEP al Ph. Eur., Numărul de referință al EDMF din aproape 20 de țări europene, certificatul GMP pentru medicamentele din China și noul certificat de droguri și perioada de retestare a acestui produs este de 3 ani.

  Nume produs: Paclitaxel

  Nume Latin: Taxus chinensis (Pilger) Rehd.

  Partea utilizată: scoarță

  Metoda de extracție: Alcool / apă de cereale

  Ingrediente active: Paclitaxel

  Detecție Mothed: HPLC

  Specificație: Paclitaxel 99%

  Aspect: Pulbere albă

  Dimensiunea particulei: 100% trece 80 mesh


  Funcțiile de Paclitaxel

  1. Paclitaxelul se aplică în principal la cancerul ovarian și la sân, cancerul pulmonar, cancerul colorectal, melanomul, cancerul capului și gâtului, limfomul. De asemenea, au un anumit efect asupra tumorilor cerebrale.

  2. Acest produs este medicamente de stabilitate care pot promova polimerizarea microtubulilor și polimerizarea microtubulelor.

  3. Se va acumula un număr mare de microtubuli în celule după expunerea la paclitaxel, acumularea de microtubuli interferează cu funcțiile celulare, în special, oprirea diviziunii celulare în mitoză, blocând diviziunea celulară normală.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: paclitaxel, furnizorul de fabrica din China, de înaltă calitate, de înaltă puritate, de cele mai bune de vânzare, preț excelent
Produse conexe

Anchetă