Extract de semințe de la Okra

Nume produs: Extract de semințe de la Okra
Aspect: Pulbere maro galben
Partea utilizată: semințe pod
Ingrediente: acid caproic, acid almitic

 • Descriere
 • Ambalare
 • Extract de semințe de la Okra

  Okra (cunoscută și sub denumirea gumbo), este o legumă anuală în creștere, de sezon caldă, din aceeași familie ca și hameiul, trandafirul lui Sharon și hibiscus. Paharele imature sunt folosite pentru supe, conserve și tocană sau ca legume prăjite sau fierte. Hibiscusul arata ca florile si plantele verticale (3 la 6 picioare sau mai mult in inaltime) are o valoare ornamentala pentru gradini din curte.

  Okra este un excelent laxativ care tratează intestinele iritabile, vindecă ulcerele și mărește calea gastrointestinală. Okra este complet non-toxice, non-obișnuit formarea, nu are efecte secundare, este plină de substanțe nutritive și este la îndemână din punct de vedere economic, spre deosebire de pastilele de peste table. Okra leagă excesul de colesterol și toxine (în acizii biliari). Acestea, dacă nu sunt evacuate, vor provoca numeroase probleme de sănătate.

  Okra Extract Powder poate activa activitatea nervului central la bărbați și bărbați. Pentru prostatită, funcția masculină este slabă, yin și yang, tulburări endocrine și alte simptome. Se numește " planta Viagra " în America.

  Okra este un aliment popular pentru sănătate datorită conținutului ridicat de fibre, vitamină C și acid folic. Okra este, de asemenea, cunoscut pentru a fi bogat in antioxidanti. Okra este, de asemenea, o sursă bună de calciu și potasiu.

  Nume produs: Extract de semințe de la Okra

  Aspect: Pulbere maro galben

  Partea utilizată: semințe pod

  Ingrediente: acid caproic, acid almitic


  Funcțiile extractului de semințe de la Okra

  1. Extractul de semințe de Okra este bogat în zinc și seleniu și alte oligoelemente, poate spori rezistența organismului la cancer. Plus bogat în vitamina C și fibre solubile, nu numai că are efecte asupra sănătății pielii și face pielea albă și delicată.

  2. Extractul de semințe de orez conține fier, calciu și carbohidrați și alți nutrienți, efectul prevenirii anemiei.

  3. Are o secreție protectoare de mucină în stomac și promovează secreția de suc gastric, creșterea poftei de mâncare, îmbunătățirea emboliei digestive.

  4.Conține vitamina A, beneficii pentru sănătatea retinei, viziune de întreținere.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: extract de semințe de okra, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent
Produse conexe

Anchetă