Fulger Acid Powder

Nume produs: Pulbere cu Acid Fulvic
Nume Latin: Asphaltum
Conținut: Acid fulvic Caietul de sarcini: 50%
Aspect: Pulbere maro închis
Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh
Piese folosite: Whole herb

 • Descriere
 • Ambalare
 • Fulger Acid Powder

  Acidul Fulvic este una dintre cele două clase de compuși organici hibizici și acidici, găsiți în solurile pământului, sedimentele de rocă și corpurile de apă. În ultimele câteva decenii am învățat multe despre modul în care substanțele humice găsite în murdărie, inclusiv acidul fulvic, pot îmbunătăți efectiv sănătatea intestinului uman și, prin urmare, funcțiile imune. În timp ce oamenii obișnuiau să obțină cantități mai mari de acizi humici în mod natural din sol, astăzi se confruntă adesea cu suplimente nutritive pentru a stimula aportul de nutrienți și pentru a îmbunătăți sănătatea intestinală.

  Acidul fulvic se găsește în natură ca un produs al proceselor de metabolizare microbiană, ceea ce înseamnă că se produce atunci când materia organică a plantelor se descompune și se eliberează milioane de bacterii sănătoase benefice

  Nume produs: Pulbere cu Acid Fulvic

  Nume Latin: Asphaltum

  Conținut: Acid fulvic

  Caietul de sarcini: 50%

  Aspect: Pulbere maro închis

  Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh

  Piese folosite: Whole herb

  Grad: produse de îngrijire medicală

  Metoda de testare: Titrarea  Fulger Acid Powder (3) .jpg


  Funcțiile pulberelor acidului fulvic

  1. Îmbunătățește sănătatea intestinului și funcția imunității

  Acidul Fulvic și alți acizi humici conțin o multitudine de substanțe nutritive care îmbunătățesc sănătatea intestinului, inclusiv: minerale, electroliți, acizi grași, silice (care stimulează sinteza de colagen), prebiotice și probiotice. Acestea contribuie la hrănirea tractului digestiv și, de asemenea, sporesc capacitatea "bunei bacterii" de a repopula și de a forma un mediu "microbiom" sănătos. Avem nevoie de un sistem digestiv puternic pentru a construi imunitatea, a ajuta la controlul producției de hormoni, a reglementa apetitul, a reduce răspunsul nostru la stres și multe altele.

  Timp de sute de ani, un remediu vechi cunoscut sub numele de shilajit, care conține aproximativ 50% până la 60% acid fulvic, a fost utilizat în medicina tradițională ayurvedică pentru a trata o gamă largă de beneficii pentru sănătate care pot fi urmărite înapoi la sănătatea slabă a sistemului digestiv / imunitar. Un intestin subțire este locul în care se formează multe condiții de sănătate cronice, motiv pentru care sindromul intestinului scurs este atât de dăunător.

  2. Ajută la stimularea digestiei și a absorbției nutrienților

  Obținerea unor cantități suficiente de electroliți și alte minerale este importantă pentru funcțiile metabolice adecvate, sănătatea digestivă și asimilarea nutrienților. Organismele pe care le obținem de la acidul fulvic pot fi administrate în doze mici și încă provoacă îmbunătățiri rapide și semnificative în raportul dintre bacteriile care trăiesc în intestin, ajutând la scăderea numeroaselor simptome digestive nedorite cum ar fi constipația, balonarea, diareea și sensibilitatea la hrană.

  Pe lângă faptul că furnizează substanțe nutritive brute, acidul fulvic transportă mai eficient mineralele și alte substanțe nutritive către celule, crește rata de absorbție a nutrienților, făcând celulele mai permeabile și luptă împotriva inflamației în organele digestive.

  Un alt beneficiu al luării acidului fulvic ca supliment este că ajută la refacerea nivelului optim de pH al organismului. Prin alcalinizarea organismului și prevenirea formării unui mediu prea acid, acizii humici ar putea contribui la prevenirea dezvoltării bolilor pe termen lung și la îmbunătățirea apărării împotriva bacteriilor dăunătoare, ciupercii, drojdiilor și a altor organisme.

  3. Protejează sănătatea cognitivă

  Un studiu publicat în Jurnalul Bolii Alzheimer din 2011 a constatat că acidul fulvic are mai multe proprietăți antioxidante, nutritive cu activitate potențială pentru a proteja tulburările cognitive, inclusiv boala Alzheimer. (4) Un factor care contribuie la dezvoltarea tulburărilor cognitive este distrugerea radicalilor liberi și, de asemenea, un tip de proteină numită tau, dar studiile arată că acidul fulvic ajută la scăderea lungimii fibrila tau și a morfologiei, dezasamblarea performanței și stoparea progresiei bolii. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca acidul fulvic este probabil sa ofere noi perspective in dezvoltarea de tratamente naturale potentiale pentru boala Alzheimer.

  4. Îmbunătățește detoxificarea

  Acizii humici sunt benefice pentru digestie și pentru îmbunătățirea energiei datorită abilităților lor de detoxifiere. Ca formă de terapie cu chelatizare naturală, acizii humici sunt capabili să se lege și să descompună toxinele și metalele care intră în organism prin alimentarea cu apă, medicamentele pe bază de rețetă, produsele de uz casnic și poluarea aerului.

  În mediul înconjurător, acidul fulciv se găsește nu numai în sol și în piatră, ci și în curenți, lacuri și apă de mare. Acizii humici formează complexe cu ioni care se găsesc în mod obișnuit în mediul înconjurător, creând legături de coloizi umane stransi care ajută la filtrarea apei, la procesele agricole și la detoxifiere. Prezența carboxilatului și a fenolaturilor în acizii humici le dă capacitatea de a acționa ca chelatori naturali ele formează complexe chimice care sunt importante pentru reglarea biodisponibilității ionilor metalici precum fierul, calciul, magneziul și cuprul în organismul uman și în mediul înconjurător.

  Studiile au descoperit că acizii humici au electrozii selectivi cu ioni care pot fi utilizați pentru atragerea metalelor grele - chiar și pentru filtrarea solurilor și a apei, deoarece ele ajută la legarea la lucruri precum cuprul și fierul. Cercetările arată că sunt chiar eficiente la prelucrarea geochimică a solurilor și a mediului acvatic la concentrații mult mai mici decât alte tipuri de substanțe chimice.

  5. Reduce distrugerea radicală liberă și inflamația

  Radicalii liberi sunt prezenți în noi toți, deoarece aceștia au rolul de a lupta împotriva agenților patogeni, de a furniza energie și de a regla hormonii, dar prea mulți grăbesc procesul de îmbătrânire și au ca rezultat formarea bolilor. Combinația dintre expunerea noastră la poluanții de mediu, aportul scăzut de nutrienți și activitățile dăunătoare precum fumatul, expunerea la lumină UV prea multă și consumul de alimente procesate au creat o mare problemă în ceea ce privește creșterea daunelor provocate de radicalii liberi.

  Acidul fulvic conține antioxidanți care contracarează efectele radicalilor liberi și, de asemenea, ajută la detoxificarea organismului de multe toxine care contribuie la problemă: chimicale utilizate în agricultură, deșeuri radioactive și metale grele, de exemplu. De asemenea, ajută la extinderea permeabilității și a vieții celulelor prin furnizarea de electroliți care au numeroase funcții în inimă, mușchi, creier și tractul digestiv.

  6. Îmbunătățește nivelul de energie și reduce durerea

  Mulți oameni care iau acid fulvici au raportat îmbunătățiri ale nivelului de energie, probabil datorită unei detoxifiere sporite, a unor niveluri mai scăzute de inflamație și a daunelor provocate de radicalii liberi și a unor aporturi mai mari de electroliți și alți nutrienți cheie.

  Potrivit cercetărilor făcute de Doctors Across Borders, studiile au constatat că, în calitate de electroliți naturali și organici, acizii humici activează și energizează aproape fiecare proces biologic din organism. Un electrolit este solubil în apă și funcționează prin efectuarea de curenți electrici, ajutând celulele să supraviețuiască în fața daunelor cauzate de stres emoțional, infecții necontrolate, dietă neechilibrată, pierderea prelungită a somnului și șocurile chirurgicale.

  Acest lucru face, de asemenea, acidul fulvic util pentru scăderea durerii cronice a nervilor, dureri de cap, dureri articulare cauzate de artrită sau dureri osoase și musculare asociate cu îmbătrânirea. Există dovezi că electroliții acidului fulvic pot ajuta la reducerea umflăturilor, la scăderea inflamației, la calmarea și relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației. În schimb, un dezechilibru electrolitic poate provoca agravarea acestor simptome.

  7. Repară și protejează pielea

  Unele dovezi sugerează că acizii humici pot ajuta la protejarea pielii și la tratarea rănilor sau iritațiilor cauzate de eczeme, mușcături de insecte, zgârieturi și erupții asociate ciupercii / microbilor. Un studiu publicat în Journal of Dermatology Clinical, Cosmetic and Investigative a constatat că suplimentele de acid fulvic au îmbunătățit semnificativ simptomele asociate cu eczema, chiar și în comparație cu alte tratamente pentru alte eczeme.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: fulvic praf acid, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, de înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent
Produse conexe

Anchetă