Acid folic

Acid folic

Produs: acid folic Cuvinte cheie: acid folic / vitamina B9 / 59-30-3 Denumire botanica: / Conținut: acid folic / vitamina B9 Nr. CAS: 59-30-3 Specificații: 96.0% -102.0% Aspect: pulbere galbenă Denumire comercială: LS-Herb

 • Descriere
 • Ambalare
 • Acid folic

  Acidul folic este, de asemenea, cunoscut sub numele de vitamina B9 sau acid folic. Acidul folic este important pentru creșterea țesutului, dezvoltarea celulelor și dezvoltarea creierului sănătoasă. Este un element vital pentru diviziunea celulară, care este necesară pentru producerea materialului genetic, a ADN-ului. Aici analizăm beneficiile acidului folic, importanța acidului folic împreună cu efectele sale secundare.

  Produs : F olic A cid

  Cuvinte cheie: acid folic / vitamina B9 / 59-30-3

  Nume botanic: /

  Conținut: acid folic / vitamina B9

  Nr. CAS: 59-30-3

  Specificații: 96,0% -102,0%

  Aspect: Pulbere galbenă sau portocalie galbenă

  Nume marcă: LS-Herb


  Funcțiile de acid folic

  1. Acidul folic pentru sarcină

  Acidul folic este destul de util în timpul perioadei de preconcepție și a sarcinii. Acest lucru este utilizat pe scară largă pentru a preveni orice defecte de naștere, pentru a spori dezvoltarea fătului și pentru a spori șansele de concepere. Femeile care doresc să conceapă sunt recomandate suplimente de vitamine zilnice pentru un aport adecvat de acid folic. Mamele așteptate trebuie să înceapă să ia suplimente de acid folic în timpul perioadei de sarcină. Cu toate acestea, suplimentele cu acid folic trebuie luate în funcție de doza recomandată de medic sau de un medic.

  2. Depresia

  Acidul folic este utilizat pentru a vindeca depresia și pentru a îmbunătăți reglarea dispoziției. Pentru buna functionare a creierului este necesar un nivel adecvat de acid folic.

  3. Digestia

  Acidul folic funcționează cu vitamina B12 și vitamina C pentru a ajuta corpul să folosească și să protejeze digestia.

  4. Acnee

  Acidul folic, împreună cu alți antioxidanți importanți, ajută la eliminarea toxinelor din organism, care pot reduce acneea pe față. Dar, ar trebui să rețineți, de asemenea, că supradozajul acidului folic poate duce la mai multă acnee, piele neuniformă și uscată.

  5. Creșterea părului

  Acidul folic joacă un rol important în creșterea părului. Reînnoiește celulele care ajută la creșterea părului. Deficitul de acid folic poate duce la graying prematură și căderea părului.

  6. Celule sanguine roșii

  Acidul folic are o funcție importantă în celulele roșii din sânge. Celulele sanguine albe sunt, de asemenea, produse cu ajutorul suplimentelor de folat.

  7. Lumină sănătoasă

  Aportul adecvat de acid folic poate da o piele o strălucire naturală, sănătoasă și hidratată.

  8. Heart Disease

  Acidul folic, împreună cu vitamina B12, ajută inima în multe feluri. Acestea ajută la reducerea coagulării sângelui; cheagurile de sânge duc la boli cardiovasculare. Prin urmare, ajută la reducerea șanselor de infarct.

  9. Cancer

  Acidul folic poate preveni multiplicarea celulelor canceroase. Puteți fi protejat de cancerul de colon prin consumul de suplimente cu acid folic. De asemenea, poate ajuta la prevenirea cancerului de col uterin și a cancerului pancreatic.

  10. Piele fermă

  Acidul folic ajută la îmbunătățirea fermității pielii umane. De asemenea, ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii.

  11. Alzheimer

  Cantități adecvate de acid folic pot ajuta pacienții care suferă de boala Alzheimer. Acidul folic ajută și la prevenirea pierderii de memorie din cauza îmbătrânirii.

  12. Diabetul zaharat

  Acidul folic poate reduce conținutul de grăsimi din sânge. Acest lucru poate ajuta la manipularea obezității și, prin urmare, prevenirea diabetului de tip 2.

  13. Fertilitatea masculină

  Acidul folic este de asemenea important pentru băieții care urmează să fie. Ajută la concepție prin corectarea numărului de spermatozoizi și a motilității.

  14. Infecție cu gumă

  Acidul folic poate fi aplicat direct pe gumă pentru a vindeca infecțiile gingiilor.

  15. Anemia

  Anemia este o problemă extrem de obișnuită acum, afectând toți, începând de la copii la vârstnici. Femeile sunt în mod special predispuse să devină anemice, deoarece tind să ignore propriile probleme de sănătate și dietă.

  Dacă vă simțiți obosit tot timpul și vă uitați palid și simțiți amețit de multe ori, ar trebui să vă verificați pentru anemie. Alte simptome includ dificultate în respirație, durere în piept, dureri de cap și palpitații. Atât fierul cât și acidul folic nu numai că împiedică, ci și vindecă anemia. După cum deja știți, fierul este necesar pentru formarea celulelor roșii din sânge. În mod similar, folatul ajută și vitamina B12 la formarea RBC. Asigurați-vă că vă luați aportul zilnic necesar de fier și acid folic pentru a obține suficient sânge de pompare prin venele dumneavoastră.

  16. Menstruația

  Unele femei pierd mult sânge în aceste zile. Dacă întâmpinați un flux greu în perioadele și vă simțiți mai epuizați, atunci motivul ar putea fi deficitul de fier și acid folic. Utilizarea alimentelor bogate în fier și acid folic va ajuta la îmbunătățirea stării. Puteți consulta medicul dacă aveți nevoie de suplimente.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: acid folic, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, de înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent
Produse conexe

Anchetă