artesunate

Nume produs: Artesunate
Aspect: cristal alb sau incolor
Specificație: 99%
Nume latin: Artemisia Annua L
Planta folosită: frunze

 • Descriere
 • Ambalare
 • artesunate

  Artesunatul (AS) este un medicament utilizat pentru tratarea malariei . Forma intravenoasă este preferată față de chinidină pentru malaria severă.   Adesea se utilizează ca parte a terapiei combinate . Nu este utilizat pentru prevenirea malariei. Artesunatul poate fi administrat prin injectare într-o venă , injectare în mușchi sau luată pe cale orală.

  Artesunatul este în general bine tolerat. Efectele secundare pot include bătăi inimii lente , reacții alergice, amețeli și nivele scăzute de celule albe din sânge . În timpul sarcinii , pare să fie o opțiune mai sigură, chiar dacă studiile pe animale au găsit rău copilului. [6] Utilizarea este probabil în regulă în timpul alăptării . Este în clasa de medicamente artemisinin .

  Artesunate se află pe lista de medicamente esențiale a Organizației Mondiale a Sănătății , cele mai eficiente și mai sigure medicamente necesare într-un sistem de sănătate . Costul angro în țările în curs de dezvoltare este de 2.09-2.57 USD pe doză. Nu este disponibil în comerț în Statele Unite; cu toate acestea, pot fi obținute de la Centrele pentru Controlul Bolilor . A fost făcută inițial din planta dulce de pelin .

  Nume produs : Artesunate

  Aspect: cristal alb sau incolor

  Specificație: 99%

  Nume latin: Artemisia Annua L

  Planta folosită: frunze


  Aplicații ale Artesunate

  Artesunatul este primul tratament pentru copii sau adulți cu malarie severă. Recomandarea este de a trata cel puțin 24 de ore de artesunat prin injectare. Terapia combinată pe bază de artemisinină poate fi utilizată pe cale orală la persoanele care o pot tolera după 24 de ore prin injectare. În instalațiile în care îngrijirea pe termen lung nu este adecvată, artesunatul poate fi administrat ca o injecție intramusculară unică sau pe cale rectală (copii <6 ani)="" înainte="" de="" transferarea="" îngrijirii="" la="" o="" unitate="" de="" nivel="">

  Artesunatul este preferat față de chinina parenterală pentru tratamentul malariei severe. Sa demonstrat că artesunatul a împiedicat mai multe decese cauzate de malarie severă decât chinina în două mari studii randomizate controlate multicentric din Africa [11] și Asia. O revizuire sistematică ulterioară a șapte studii randomizate controlate a constatat că această îmbunătățire a ratelor de supraviețuire este consecventă în toate studiile.

  Artesunatul este, de asemenea, utilizat pentru a trata forme mai puțin severe de malarie atunci când poate fi administrat pe cale orală. Are activitate împotriva P. ovale, P. malariae și P. knowlesi severe.

  Artesunat + sulfadoxină / pirimetamină pentru tratamentul cu P. vivax nu este recomandat datorită ratelor ridicate de rezistență.

  În timp ce artesunatul este utilizat în principal ca tratament pentru malarie, există unele dovezi că acesta poate avea, de asemenea, unele efecte benefice în infecția cu Schistosoma hematobium, dar nu a fost evaluat în trialuri mari randomizate.

  Deși nu este aprobat de FDA pentru utilizare în Statele Unite, artesunatul este utilizat ca tratament pentru alegerea malariei severe de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) față de chinidină.

   

   

 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: artesunate, furnizorul de fabrica din China, de inalta calitate, puritate inalta, cel mai bine vandut, pret excelent
Produse conexe

Anchetă