Ingredientele de îngrijire a sănătății Annona Muricata / Graviola Pulbere de fructe

Denumirea produsului: Pulbere de fructe Graviola
Nume latin: Annona muricata Linn.
Specificație: Pulbere uscată uscată
Aspect: Pulbere roz roz
Nume marcă: LS-Herb
Metoda de testare: TLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • Ingredientele de îngrijire a sănătății Annona Muricata / Graviola Pulbere de fructe

  XI "AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. specializată în zece ani de extracte de plante și comerț de export, pentru a oferi clienților de înaltă calitate, ecologice, naturale, prețul bun de extracte de plante diferite, pulbere de fructe și legume, precum și cosmetice, materii prime chimice.

  Graviola, cunoscută și sub denumirea de soursop (Annona muricata sau guanabana), este un supliment 100% natural al pădurii Puerto Rican, extras din arborele graviola ("Annona muricata" sau soursop).

  Studiile efectuate la mai multe universități din Statele Unite au descoperit o componentă extrem de puternică a acetogeninelor, care este de 10.000 de ori mai puternică decât medicamentele chimioterapeutice "adriamicină" în întârzierea creșterii celulelor canceroase. Multe dintre substanțele chimice din frunzele Graviolei contribuie la regenerarea celulară, prevenind deteriorarea pacienților cu boli degenerative. Extractul Graviola îmbunătățește sistemul digestiv pentru a ajuta la asimilarea nutrienților. Efectul anti-mutant a fost găsit (protecția celulară) la pacienții cu cancer și / sau la creștere. Extractul Graviola funcționează ca un antibiotic împotriva celulelor canceroase, oprindu-se dezvoltarea de enzime pentru creșterea acestor celule.


  Prodcut Nume: Graviola pulbere de fructe

  Nume latin: Annona muricata Linn.

  Specificație: Pulbere uscată uscată

  Aspect: Pulbere roz roz

  Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh

  Piese utilizate: Fruit

  Grad: Alimente și farmaceutice

  Nume marcă: LS-Herb

  Metoda de testare: TLC  

  Graviola fruit Powder.jpg

  Funcțiile de pudră de fructe Graviola:

  1. Menținerea frumuseții și păstrarea tinerilor; Având o nutriție extrem de bogată, o cantitate extrem de ridicată de căldură, puteți ridica yan meirong, suplimenta energia, sângele curat, oasele sănătoase, împiedică puternicul scorbut, sporește imunitatea, cancerul. Din cele mai vechi timpuri numite tonic clasic, o valoare nutritivă ridicată.

  2. Materiale de constructii pentru oase puternice; Umpleți splina și stomacul; Dreptul la detoxifiere; Ucideți insectele. Boala parazitară intestinală.

  3. Imunitatea de bază; puterea adaugata, sangele curat, oasele sanatoase sanatoase si prevenirea scorburilor, imbunatatirea imunitatii, prevenirea cancerului. Din cele mai vechi timpuri, cunoscut sub numele de tonic superior, valoare nutrițională ridicată.

  Aplicarea pudrei de fructe Graviola:

  1. farmaceutice sub formă de capsule sau pilule;

  2. alimente funcționale sub formă de capsule sau pilule;

  3. Băuturi solubile în apă;

  4. Produse de sănătate sub formă de capsule sau pastile.

 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: Graviola Pulbere de fructe, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, de înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent, praf de fructe graviola, extract de graviola, praf de extract de soursop, pulbere de fructe annona muricata, extract de guanabana
Produse conexe

Anchetă