Goji Berry Pulbere Powder Wolfberry

Denumirea produsului: Pudra de suc de boabe Goji
Nume latin: Lycium barbarum L
Specificație: Pulbere
Aspect: Pulbere galben brun deschis
Nume marcă: LS-Herb
Metoda de testare: TLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • Goji Berry Pulbere Powder Wolfberry

  XI "AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   specializată în zece ani de extracte de plante și comerț de export, pentru a oferi clienților de înaltă calitate, ecologice, naturale, preț bun de diferite extracte de plante, pulbere de fructe și legume, precum și cosmetice, materii prime chimice.

  Goji Berry este o sursă bogată de nutrienți și aminoacizi. Acesta conține 18 aminoacizi, 21 de minerale și câteva vitamine și minerale. Acesta are de șase ori mai mulți aminoacizi decât polenul albinelor, de 500 ori mai mult vitamina C în greutate decât portocalele, mai mult fier decât spanacul și mai mult beta-caroten decât morcovii. Goji Berry conține minerale precum calciu și magneziu și vitaminele B1, B2, B6 și vitamina E, care se găsesc în mod normal în boabe și semințe și rareori în fructe. În plus, aceste fructe de pădure conțin mulți compuși complexi și fitonutrienți. Niveluri ridicate de conținut de proteine (13% din aceste fructe de padure sunt proteine - mai mari decât grâul întreg), iar antioxidanții sunt alte elemente nutritive importante. În plus, boabele Goji conțin beta-sitosterol, betaina și acizi grași esențiali. Cu toate aceste nutriție ambalate în ea, este de mirare că aceste fructe de padure au o mare valoare medicală și de sănătate.


  Denumirea produsului: Goji pulbere de boabe

  Nume latin: Lycium barbarum L

  Specificație: Pulbere

  Aspect: Pulbere galben brun deschis

  Dimensiunea ochiurilor: 80 mesh

  Piese utilizate: Fruit

  Grad: Alimente și farmaceutice

  Nume marcă: LS-Herb

  Metoda de testare: TLC


  Goji Berry Powder.jpg

  Funcțiile Pudrei Goji Berry:

  1. Beneficii pentru rinichi, nutritive pentru plămâni, bune pentru vedere și ochi.
  2. Multe tipuri de aminoacizi, vitamine și multe alte componente nutritive și minerale pot furniza lichid corporal și pot spori secreția internă
  3. Îmbunătățiți imunitatea.
  4. Reduceți conținutul acid în sânge.
  5. Pot fi fabricate din cele mai bune produse naturale de îngrijire a sănătății, utilizate pe scară largă în alimentația sănătății, băuturi sănătoase și ceaiuri.
  6. Poate fi folosit ca tonic pentru ochi, în special acolo unde se consideră că circulația este slabă, în condiții de amețeli, vedere încețoșată și vedere diminuată.
  7. În sistemul respirator se utilizează pentru tonifierea plămânilor, în special în condiții cu tuse consumatoare.

  8. În sistemul cardiovascular, lycium este utilizat ca un tonic circulator, pentru a reduce tensiunea arterială și a reduce nivelul de lipide.

  Aplicarea Pudrei Goji Berry:

  1. Aplicat în domeniul farmaceutic, este de obicei făcut în tablete, capsule și granule pentru a încălzi rinichiul, pentru a întări splinei și pentru a spori imunitatea umană.

  2. Aplicat în domeniul alimentar, este utilizat în principal în tipuri de băuturi, lichioruri și alimente pentru a îmbunătăți imunitatea umană și anti-îmbătrânire.

  3. Aplicații alimentare și băuturi funcționale.

 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: Goji Berry Pulbere, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, de înaltă puritate, cele mai bune de vânzare, preț excelent, goji pulbere de boabe, praf goji, praf goji fructe de padure
Produse conexe

Anchetă