Acid fosfatidic

Nume produs: Acid fosfatidic
Certificat: ISO, HALAL, KOSHER
Nr. CAS: 108392-02-5
MF: C39H71Na2O8P
Caracter: Pulbere
Perioada de valabilitate: 2 ani
Puritate: 10%, 20%

 • Descriere
 • Ambalare
 • Acid fosfatidic


  Acidul fosfatidic numit de asemenea (R) -Glicerol-3-fosfat. Acidul fosfatidic (PA) este un tip comun de fosfolipid și este, de asemenea, o componentă a membranei celulare. Lipidul polar, acidul fosfatidic (PA) este o altă moleculă implicată în semnalizarea plantelor. PA a fost în mod independent privită ca molecule generale, multifuncționale, de stres-semnalizare în plante. Din moment ce împărtășesc efectoare comune, am crezut că PA a participat la aceleași căi de semnalizare. Rezultatele din laboratorul nostru au arătat că PA poate induce formarea în timpul răspunsurilor de apărare a plantelor, închiderea disponibilă și formarea rădăcinilor dobândite. Acest grup este caracterizat prin molecule care ar putea fi considerate ca derivate ale compusului parental și cel mai simplu compus 1,2-diacil- glicerol-3-fosfat (acid fosfatidic sau acid glicerofosforic). Când se elimină un acid gras, acest fosfolipid formează un acid lizofosfatidic (1- sau 2-acil-sn-glicerol-3 fosfat) , este o lipidă (sau acidă) încărcată negativ și este precursorul metabolic al tuturor celorlalte molecule similare.

  Denumirea produsului: Acid fosfatidic

  Certificat: ISO, HALAL, KOSHER

  Nr. CAS: 108392-02-5

  MF: C39H71Na2O8P

  Caracter: Pulbere

  Perioada de valabilitate: 2 ani

  Puritate: 10%, 20%  Acid fosfatidic (5)


  Funcțiile acidului fosfatidic

  Acidul fosfatidic (PA) din celulă poate fi eliberat în trei categorii. PA este precursorul biosintezei multor alte lipide. Proprietățile fizice ale PA influențează curbarea membranei. PA acționează ca o lipidă de semnalizare, recrutează proteine celulare dizolvate la pelicula corespunzătoare. PA joacă un rol foarte important în corpul nostru. PA poate reduce corpul uman nou suprapune stresul vechi. Acidul fosfatidic mărește masa și puterea musculară. Acidul fosfatidic (PA) a fost identificat ca o componentă critică a semnalizării mTOR. Majoritatea produselor nutritive rafinate din acest material. Acidul fosfatidic (PA) Deci, ne putem recupera puterea când mergem rău. Deoarece este capacitatea de a semnaliza calea de activitate, acidul fosfatidic se crede, de asemenea, pentru a spori efectele anabolice ale antrenamentului de rezistență. Acidul fosfatidic (PA) poate fi folosit pentru a crește puterea și a stimula mușchii. În plus, când după exerciții fizice, acidul fosfatidic poate îmbunătăți recuperarea.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: acid fosfatidic, furnizor China din fabrica, de inalta calitate, de inalta puritate, de cele mai bune vanzari, pret excelent
Produse conexe

Anchetă