metoxiizoflavonă

Nume produs: Metoxisoflavon
Specificație: 98%
Aspect: Pulbere albă
Dimensiunea ochiului: 80 mesh
Piese utilizate: Herb
Nume marcă: LS-Herb
Metoda de testare: HPLC

 • Descriere
 • Ambalare
 • metoxiizoflavonă

  5-metil-7-metoxizoflavona, denumită în mod obișnuit ca metoxizoflavonă, este un compus chimic comercializat ca un supliment de culturism. Cu toate acestea, nu există dovezi clinice semnificative care să susțină utilitatea acesteia.   Un studiu publicat în 2006 a examinat efectul metoxiflavonei asupra adaptărilor de formare și a markerilor anabolizării și catabolismului muscular . Nu au fost observate efecte măsurabile în performanța atletică sau în nivelurile de testosteron și cortizol .

  Consumul de 5-metil-7-metoxizoflavonă poate produce rezultate fals pozitive în testele urinare pentru utilizarea canabinoizilor .

  Produs : Metoxisoflavona

  Specificație: 98%

  Aspect: Pulbere albă

  Dimensiunea ochiului: 80 mesh

  Piese utilizate: Herb

  Nume marcă: LS-Herb

  Metoda de testare: HPLC  Metoxisoflavona (2) .jpg

  Metoxiizoflavonă Analiză:

  Methoxyisoflavone.png

  Funcțiile metoxisoflavonei

  1. Dezvoltatorii metoxisoflavonei, membri ai familiei flavonoidelor, susțin că construiesc oasele și mușchii fără efectele secundare observate la nivelul hormonilor. Un studiu a constatat că sportivii care au luat-o au redus grăsimea corporală mai semnificativ decât cei care au primit placebo. Metoxizoflavona este un membru al familiei flavonoide (isoflavone). Într-un brevet US, dezvoltatorii acestei substanțe pretind, pe baza cercetărilor preliminare efectuate pe animale, că posedă efecte anabolice (construirea mușchilor și a osului) fără efectele secundare observate fie cu hormoni androgenici (masculi), fie cu hormoni estrogenici (feminini) .

  2. Un studiu preliminar controlat a constatat că atleții care au avut o pregătire de forță care au luat 800 mg pe zi de metoxisoflavonă timp de opt săptămâni au prezentat o reducere semnificativ mai mare a procentului de grăsimi corporale decât cei care au luat un placebo.3 Cercetarea dublu-orb este necesară pentru a confirma aceste constatări . Brevetul SUA mai susține că metoxizoflavona reduce apetitul și reduce nivelul de colesterol din sânge. Dacă această afirmație este adevărată, nu a fost încă demonstrată în cercetările științifice publicate.


 • Sub 5KG

  Punga din aluminiu din interior, carton în afară

  Deasupra 6 ~ 25KG

  Pungi PP sigilate în interior, tambur din fibră exterior

  Drum Volume

  Tambur 25KG: 37cm * 37cm * 51cm

  Tambur de 10 KG: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Carton Volum

  1KG Carton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Carton: 250mm * 330mm * 270mm

  Remarcă

  Am putea ambalaj ca cerințele dumneavoastră, și OEM & ODM bun venit.

Hot Tags: metoxisoflavona, furnizor China fabrica, de înaltă calitate, puritate înaltă, cele mai bune de vânzare, preț excelent
Produse conexe

Anchetă